Varró workshopok

Minden évben bővül a workshop kínálatunk. Igazodunk az igényekhez, a trendekhez. Mini kurzusaink minimum 2 maximum 6 órásak. Általában hétvégén tartjuk, de vállaljuk ezek és hasonló foglalkozások, csapatépítő programok lebonyolítását más időpontban is.

Borítéktáska varrás workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 26 cm x 14 cm -es bélelt borítéktáskát készítünk műbőrből.
A 3 órás foglalkozás részvételi díja 12000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Műbőr övtáska varrás workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után, egy 30 cm x 15 cm -es bélelt övtáskát készítünk műbőrből.
A 4 órás foglalkozás részvételi díja 18 000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket. ( több izgalmas táskapánt közül lehet választani )
Kezdőket és haladókat is várunk!

2in1 táska varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 34 cm x 40 cm -es bélelt táskát készítünk vastag szövetanyagból.
A 6 órás foglalkozás részvételi díja 24 000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Gymbag varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy kb. 33 x 43 cm -es gymbaget varrunk. Az alsó része műbőrből a felső részei textilből készülnek. A 3 órás foglalkozás  részvételi díja 12000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Műbőrtáska varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 45 x 41-es vagy egy 22 x 25 x 10 cm-es bélelt, belső zsebes műbőrtáskát készítünk.
A 6 órás foglalkozás  részvételi díja  25000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Neszeszer varró workshop

A workshopon a varrógep kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy kb. 33 x 43 cm-es cipzáras neszeszert készítünk műbőr és textil kombinációjából.
A 2 órás foglalkozás  részvételi díja  8500 Ft /fő, amely tartalmazza, az 1 db neszeszer elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Újrahasznosított farmer válltáska varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 25 cm x 15 cm -es steppelt bélelt válltáskát készítünk.
A 4 órás foglalkozás részvételi díja 17 000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Újrahasznosított farmer hátitáska varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 30 cm x 35 cm -es steppelt bélelt hátitáskát készítünk.
A 6 órás foglalkozás részvételi díja 22 000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Színezz, szabj, varrj workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után, színezünk szabunk és varrunk egy 24 cm x 12 cm – es tolltartót. Elsősorban gyerekeket várunk 7 éves kortól, de szívesen látunk felnőtteket is. A 3 órás workshop részvételi díja 16 000 Ft/fő amely tartalmazza az 1 db tolltartó elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Legutóbbi munkáink

Nálunk készült darabok