Varró workshopok

Minden évben bővül a workshop kínálatunk. Igazodunk az igényekhez, a trendekhez. Mini kurzusaink minimum 2 maximum 6 órásak. Általában hétvégén tartjuk, de vállaljuk ezek és hasonló foglalkozások, csapatépítő programok lebonyolítását más időpontban is.

Boríték táska varrás workshop

A workshopon a varrógep kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 26 cm x 14 cm -es bélelt borítéktáskát készítünk műbőrből.
A 3 órás foglalkozás részvételi díja 12000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Gymbag varró workshop

A workshopon a varrógép kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy kb. 33 x 43 cm -es gymbaget varrunk. Az alsó része műbőrből a felső részei textilből készülnek. A 3 órás foglalkozás  részvételi díja 12000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Műbőrtáska varró workshop

A workshopon a varrógep kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy 45 x 41-es vagy egy 22 x 25 x 10 cm-es bélelt, belső zsebes műbőrtáskát készítünk.
A 6 órás foglalkozás  részvételi díja  25000 Ft /fő, amely tartalmazza az 1 db táska elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Neszeszer varró workshop

A workshopon a varrógep kipróbálása és egy kis varrásgyakorlás után egy kb. 33 x 43 cm-es cipzáras neszeszert készítünk műbőr és textil kombinációjából.
A 2 órás foglalkozás  részvételi díja  8500 Ft /fő, amely tartalmazza, az 1 db neszeszer elkészítéséhez szükséges anyagokat, kellékeket.
Kezdőket és haladókat is várunk!

Legutóbbi munkáink

Nálunk készült darabok