Varrj velünk a Villányi úton!

Csoportjaink vegyesek, kezdők és haladók is járnak hozzánk.
A differenciált oktatás előnye, hogy a tanulók, a különböző munkák készítése közben sok új trükkel találkoznak, egymást motiválják, új célokat tűznek ki és rádöbbennek, hogy például egy bélelt táska vagy egy kötött felső elkészítése nem is olyan elérhetetlen.

Sokféle varró tanfolyam lehetőséget ajánlunk

Kipróbálnád a varrógéppel való alkotást vagy a varrás minden apró részletére kiváncsi vagy ? Nálunk megtalálod a Neked való tanfolyamot!

Felnőtt varrótanfolyamok

Egyedi ruhákat készítenél, de még nem ültél varrógép előtt? Tudsz már varrni , de komolyabb alkotásokba nem mersz egyedül belevágni? Akkor Neked nálunk a helyed!

Online varrótanfolyamok

Érdekel a varrás, de nem szeretnél kimozdulni otthonról? Külföldön élsz, de magyarul szeretnéd a szakma alapjait elsajátítani? Messze laksz tőlünk, de mindenképp velünk tanulnál? Akkor jó helyen jársz!

Szülinapi partik

Egy felejthetetlen születésnapot szeretnél a gyerkőcödnek, ahol a jó hangulat és a sok nevetés mellett valami hasznosat is elsajátítanak?

Akkor megtaláltad!

Írj nekünk és személyre szabott ajánlatot küldünk!

 

Gyerek varrótanfolyamok

Kisiskolás gyerkőcöd Szeret alkotni, kézműveskedni? Szívesen kipróbálná a varrógépet, hogy, ajándék ötletei varrományokkal is bővüljenek?

Magánórák

Szereted a divatot és szívesen megtanulnál varrni egyénileg ? Gyors varrástudásra van szükséged? Akkor Neked az egyéni óráinkat ajánljuk!

Gyerek táborok

Kreatív gyerkőcöd imád alkotni, de varrógéppel még nem varrt? Szívesen tervez ruhákat, anyagokat és most a varrást is kipróbálná? Hozd el hozzánk és mi megtanítjuk!

Workshopok

Belekóstolnál a varrásba egy  hasznos, divatos varromány készítésén keresztül? Egy igazi élményre vágysz? Gyere el hozzánk és varrj velünk!

2004 óta segítem az alkotást

Ruhaipari mérnöktanár és rajztanár is vagyok, sok éves szakmai tapasztalattal  a tervezés és a tanítás terén is. A munkám a hobbim és azt gondolom hogy ez a tanfolyamok sikerességének titka. 

Elkészült alkotás

Varrótanfolyam

Tanfolyam típus

Elégedett résztvevő

Miért az Újbudai Varrótanfolyam?

Mert valóban megtanítunk varrni.
Csoportjaink folyamatosan működnek, ahol személyre szabott segítséget nyújtunk, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Legutóbbi munkáink

Nagy boldogság számunkra hogy sok izgalmas ötlettel gazdagítjátok tanfolyamaink! Ebből néhányat itt láthattok.

Résztvevők visszajelzései

„Örökre hálás leszek, hogy megszerettetétek velem a varrást, hogy mindezt türelemmel és nyomás, teljesítménykényszer nélkül, úgy hogy a péntek esték tényleg arról szóltak, hogy örömmel és jókedvűen haladtunk lépésről lépésre, kesztyűről szoknyára, míg végül tényleg szerelem lett a varrás. Azóta úgy érzem tényleg valid az a mondás: ‘Sewing is my superpower’  “
Ritter Mónika

Monka's fashion

„Kedves Réka, Mi nagyon örültünk a differenciàlt foglalkoztatásnak, a varrásban  jártasság figyelembe vételének,  ízlésformálásnak :-).  Elégedetten, büszkén, a munkától fáradtan, mindennap lelkesedve mentek, már várják mikor mehetnek legközelebb. Mindent köszönünk, különösen a napi Enikőzést. A mihamarabbi viszontlátásig, jó pihenést kívánunk! „Emma és Nelli nevében”
 
Maros Kata

Gyógypedagógus

„A legprofibb csapat oktat! Mindent meg lehet tanulni itt, ami varrással kapcsolatos, és senki nem távozik kellemes élmények nélkül. Itt garantáltan mindenki megtanul varrni! Csak ajánlani tudom! „
Háda Erzsébet

„Kedves Réka!

Köszönjük a vidám hetet! Mati nagyon-nagyon jól érezte magát!!
Hihetetlen dolgokat varázsoltatok együtt!
Örülünk, hogy Benneteket választottunk!
 
Még találkozunk, ebben biztos vagyok! 😉
És le a kalappal előtted, amilyen szeretettel és lendülettel csinálod!
 
 
Borsos Melinda

Iratkozz fel a hírlevelünkre
ne maradj le az újdonságokról

* kötelező mezők



Adatkezelés